Big Brother VIP Albania 3 Live BB2Live

Alfio Rrotani - Profili në Big Brother

Alfio Rrotani

Informacion Bazë

Emri: Alfio Rrotani

Vendlindja: Shkodër, Tirana

Profesioni: Kuzhinier dhe sipërmarrës

Big Brother Albania VIP 3

Statusi: Në Shtëpi

Media Sociale

Instagram: alfio_rrotani