Big Brother VIP Albania 3 Live BB2Live

Rike Roçi - Profili në Big Brother

Rike Roçi

Informacion Bazë

Emri: Rike Roçi

Vendlindja: Durrës

Profesioni: Aktore

Big Brother Albania 6

Statusi: Eliminuar

Vendosja: 6.

Ditët: 42

Nominuar: 3 (Javët 12, 13, dhe Dita 27)

Big Brother Albania VIP 3

Statusi: Në Shtëpi

Media Sociale

Instagram: rike_roci_